‘The Great Solo Experience’

‘The Great Solo Experience’

Solo spelen is uitdagend, spannend, bevrijdend en heel leuk! Alles kan, van een mooi verhaal, een grappige anekdote tot een spacebattle. Je kan het in je eentje!
Deze workshop is een achtbaan van verschillende technieken, vaardigheden en stijlen. Je gaat ontdekken wat voor solostijl bij jou past. Of beter andersom: de stijl gaat jou vinden. Want solo spelen opent je hart en laat zien hoe jouw hoofd werkt! 
Er worden solos voor de groep gespeeld waarbij je scherpe feedback op maat krijgt. De workshop is geschikt voor iedereen: improspeler, storyteller, stand-upper. Voor beginner tot ervaren spelers. En ook als je niet de ambitie hebt om solo te spelen. Je wordt namelijk sowieso een betere speler: Je moet vertrouwen op je eigen vaardigheiden, je eigen creativiteit en elk idee omarmen. 

Richard Rolingspeelt zowel op vrijdag als zaterdag een voorstelling

Zaterdag 29 februari 10:00 – 13:00